luni, 23 noiembrie 2015

Tevi infundate ? separatorul e solutia !

Nevoile oricarei gospodarii care nu doreste sa aibe tevile infundate trebuie sa isi procure un separator de hidrocarburi. Acest separator este necesar deoarece impiedica depunerea grasimii pe tevi astfel protejandu-le si scapand de mirosul urat cat si de “bataia de cap” data de aceastea pentru inlocuire in cazul in care alta solutie de desfundat nu isi face efectul. Materialul din care este facut separatorul de plastic este polipropilena insa el poate fi inlocuit cu succes si de polietilena un material ce-I drept mai scump.
Firma noastra o puteti gasi mai sus in link pus de catre mine si veti putea vedea si poze de la diferite lucari ce le-am facut prin tara cat si commentarii de la clienti de-ai nostri.

Avantajele pe care le are separatorul sunt multe, va puteti informa si pe internet din diferite articole sau veti putea vizualiza videouri pentru a va convinge de proprietatile, rezistenta si utilitatea lor.  Se spune ca neamtul face cele mai fiabile lucruri si complete, asa ca noi ne identificam cu aceste caracteristici datorita celor 7 ani petrecuti acolo cat si a lucrarilor executate dupa perioada de know-how pe care am acumulat-o si dezvoltat-o pe tot parcursul sederii. Drept urmare aveti toate motivele sa accesati link-ul si sa ne contactati fie telefonic fie la mailul din rubrica contact. Asteptam cu interes orice fel de solicitare legata de recipienti plastic, sudura plastic si domenii adiacente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu